Νέα πεζοδρόμια και βελτιώσεις χώρων στη Μεγάρχη
Alexandros Liatsos 18 Ιουλίου 2019
2

Ακόμη ένα έργο σε χωριό υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για το έργο στη Μεγάρχη, που ακολουθεί τα έργα σε Δενδροχώρι, Παλαιόπυργο, Διπόταμο και εντός των Τρικάλων. Το έργο ονομάζεται «Αποκατάσταση πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων για την προσβασιμότητα πεζών και ΑΜΕΑ στην ΤΚ Μεγάρχης». Υλοποιείται για να αποκατασταθούν τμήματα πεζοδρομίων που έχουν φθαρεί ή αποκολληθεί κατά μήκος του κεντρικού και των κάθετων σε αυτόν δρόμων που διέρχονται από το χωριό.

Φυσικά, η ασφαλής χρήση τους θα συνοδευτεί και από την αισθητική τους βελτίωση, ενώ θα γίνουν και πλακοστρώσεις και θα δημιουργηθούν ράμπες στα πεζοδρόμια, ώστε να εξυπηρετούνται άτομα με αναπηρία και γονείς με παιδιά σε καροτσάκια.

Το έργο κοστίζει 15.000€ με ΦΠΑ και το πληρώνει ο Δήμος Τρικκαίων. Τη σχετική σύμβαση υπέγραψε το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουλίου 2019 ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου με τον εργολάβο κ. Δημήτρη Ιακωβάκη.

Σχόλια (2)

Είναι πολύ σημαντικό να αρχίσουμε να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις ανάγκες των ΑΜΕΑ συμπολιτών μας και να ενεργούμε βάση αυτών σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας όπως πολύ ορθά έχει προνοήσει ο Δήμος μας για την επίσημη ιστοσελίδα του!

3+

Πραγματικά πολύ σημαντική και όμορφη πρωτοβουλία!

1+
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε