Διαβούλευση για το μέλλον του Κλειστού Γυμναστηρίου Καρυών
Alexandros Liatsos 22 Ιουλίου 2019
2

Το κλειστό Γυμναστήριο Καρυών, σχεδιάστηκε σε εποχές ευδαιμονίας (2004) για να καλύψει ανάγκες ομάδων μπάσκετ, βόλευ και χάντμπολ, με ένα κεντρικό γήπεδο, δεκάδες βοηθητικούς χώρους και χωρητικότητα 2360 θεατές (2000 στις μόνιμες κερκίδες + 360 στις τηλεσκοπικές). Έχει κατασκευαστεί το 23.88% και το έργο εγκαταλείφθηκε, έχοντας απορροφηθεί περίπου 1 εκ. ευρώ.

Με χρηματοδοτήσεις από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και πιθανόν και άλλους πόρους, ο Δήμος προτίθεται να το επανεκκινήσει.

Για το λόγο αυτό, ξεκινούμε την παρούσα διαβούλευση, ώστε οι πολίτες να εκφράσουν την άποψή τους για την πρόθεση του Δήμου, όπως και για την κατεύθυνση που θα πρέπει να ακολουθήσει. Οι πολίτες μπορούν να εκφράσουν την άποψή τους γύρω από τις ακόλουθες κεντρικές σκέψεις. Συγκεκριμένα:

Θεωρείτε ότι το έργο πρέπει:

  • Να ολοκληρωθεί όπως σχεδιάστηκε (ένα κεντρικό γήπεδο). Θέλουμε ένα τρίτο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο.
  • Πλέον οι ανάγκες έχουν αλλάξει. Να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο προπονητήριο με τρία κλειστά γήπεδα μπάσκετ-βόλευ και βοηθητικούς χώρους-αποδυτήρια. Παράλληλα θα μπορεί να μετατραπεί σε συνεδριακό κέντρο με τρεις ανεξάρτητες αίθουσες και σχετικό εξοπλισμό.
  • Έχουμε αρκετά γήπεδα. Κάντε το συνεδριακό κέντρο.
  • Μην κάνετε τίποτε. Γκρεμίστε τα μπετά να τελειώνουμε.
  • Άλλη πρόταση.

Σχόλια (2)

Να ολοκληρωθεί όπως σχεδιάστηκε (ένα κεντρικό γήπεδο). Θέλουμε ένα τρίτο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο.

1+

Ένα μεγάλο κλειστό γυμναστήριο όπου θα μπορεί χρησιμοποιηθεί απο ιδιώτες γυμναστές με το αντίστοιχο αντίτιμο στο δήμο θα ήταν μια μικρή κερδοφόρα πρόταση που ίσως σε βάθος χρόνου προσθέτοντας κι άλλες έξυπνες προτάσεις θα μπορούσε να προσφέρει κάποιο αξιόλογο κέρδος στο δήμο, π.χ. κάποια αθλητική οργάνωση ( δεν αναφέρομαι στις κλασικές, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλευ, για αυτές υπάρχουν υποδομές ήδη..).

1+
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε