2η Φάση Δημόσιου Διαλόγου για τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων
Alexandros Liatsos 22 Ιουλίου 2019
0

Ο Δήμος Τρικκαίων, σχεδιάζοντας την πόλη της επόμενης δεκαετίας, φέρνει προς διαβούλευση την πρόταση της Ομάδας Εργασίας για τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Σ.Β.Α.Α.), έτσι ώστε όλοι οι πολίτες των Τρικάλων, να μπορέσουν να διατυπώσουν τα σχόλιά τους, καθώς και τις ιδέες – προτάσεις τους, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση του τελικού κειμένου που θα υποβληθεί προς αξιολόγηση κι έγκριση στη Διαχειριστική Αρχή του ΠΕΠ Θεσσαλίας.

Στο Τεύχος Διαβούλευσης αναλύεται η υφιστάμενη κατάσταση της προτεινόμενης περιοχής παρέμβασης, τα δημογραφικά, κοινωνικά κι οικονομικά χαρακτηριστικά της. Παράλληλα, παρουσιάζονται το όραμα, οι στόχοι και το σχέδιο δράσης της Σ.Β.Α.Α., με απλό και κατανοητό τρόπο, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία της διατύπωσης των σχολίων σας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της διαβούλευσης, έχουμε προγραμματίσει ανοιχτή συζήτηση με όλους τους Φορείς και τις Συλλογικότητες της Πόλης, την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, στις 19:30 στο Μουσείο Τσιτσάνη, στην οποία η ενεργός συμμετοχής σας θα μας βοηθήσει στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού της Σ.Β.Α.Α.

Έγγραφα Teuxos_Diavouleusis_Final
pdf 2 MB
Σχόλια (0)
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε